‘Iconische Motorola RAZR komt terug als dure smartphone’

'Iconische Motorola RAZR komt terug als dure smartphone'
Slim gebruik maken van een populaire naam.

Sommige bedrijven hebben een sterke merknaam. Zo koestert menig twintiger warme gevoelens bij de woorden PlayStation of Xbox en in de autoindustrie is dat niet anders. In het pre-smartphone tijdperk deed Motorola goede zaken met de RAZR, een klaptelefoon met high-end looks voor zijn tijd.

De naam is nooit meer gebruikt, maar daar lijkt straks verandering in te komen. Volgens The Wall Street Journal wil Verizon de merknaam afstoffen voor een nieuwe high-end smartphone die qua prijs gaat concurreren met de iPhone XS Max en de Samsung Galaxy Note 9. Men spreekt over een prijskaartje van maar liefst 1.500 dollar. In het verleden waren al eens geruchten over een reboot van de RAZR-naam. Dit keer lijkt het daadwerkelijk te gaan gebeuren.

Het zou hier wederom om een klaptelefoon gaan. Het concept komt weer helemaal terug, want ook Samsung werkt aan een dergelijke smartphone. Deze RAZR zou kunnen concurreren met het toekomstige toestel uit Zuid-Korea. De Motorola zou technisch gemaakt worden door smartphonefabrikant Lenovo. Zowel Lenovo als Verizon reageren niet op de geruchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *