Ideaal: deze hangmat fungeert ook als jacuzzi

Hydro Hammock: een jacuzzi die je overal mee naar toe neemtMet dit warme weer is een jacuzzi ideaal. Helaas zijn deze apparaten niet heel goedkoop en moet je er natuurlijk wel plek voor hebben in je tuin. De oplossing: de Hydro Hammock.

De Hydro Hammock is een hangmat en jacuzzi in één. De uitvinder kwam op het idee toen ‘ie een extra stevige hangmat bestelde voor in zijn tuin. In de zomer vulde hij deze hangmat met water en tot zijn verbazing kon de hangmat al dit extra gewicht aan. Het duurde vervolgens niet lang totdat de Hydro Hammock was geboren.

De Hydro Hammock is niet alleen geschikt voor gebruik tijdens warme temperaturen. De bijbehorende box zorgt ervoor dat het water wordt verwarmd. Het is zelfs mogelijk om je water te verwarmen op plekken waar geen stroom te vinden is. Het systeem beschikt namelijk over een accu die het zo’n drie uur volhoudt. Dus ben jij geen strandtype, maar relax je liever op een rustige plek in de natuur dan is de Hydro Hammock ideaal. De uitvinding is te bestellen via Kickstarter.

[gv data=”P1kxwA1SzCw”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *