Idioten proberen de iPad Air 2 te buigen

Auteur: , 12 Reacties
OMG HIJ BUIGT ALS JE HEM BUIGT!

We weten niet precies wat het praktisch nut is van een iPad-buigtest, maar het internet stat er weer vol mee.

Niet lang nadat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus in de verkoop gingen, werd #bendgate een wereldwijd fenomeen. Een aantal gebruikers klaagden over het buigen van de 5,5 inch iPhone 6 Plus nadat deze in een strakke broek was gedragen. Vervolgens werd iedere iPhone met een lichte kromming – of op een billboard – gebombardeerd tot nieuws. Het internet kon zijn lol vervolgens op.

We zaten er al op te wachten; opportunisten proberen #bendgate nu ook door te trekken naar de 6,1 millimeter dunne iPad Air 2, die vorige week werd gelanceerd. Door de tablet op camera met veel kracht te knikken en vervolgens verontwaardigd ‘OMG HIJ BUIGT!1′ te roepen, zoals YouTube-Duitser Marvin Macht in onderstaande video laat zien. Tja, Marvin, dingen gaan nu eenmaal stuk als je er heel veel kracht op zet. Bovendien: waarom zou je de iPad Air op zo’n manier buigen? Het is niet alsof gebruikers de tablet in hun broekzak gaan stoppen, wat bij de 6 Plus wel het geval is.

Het iets hoger aangeschreven YT-kanaal TabTec probeerde de iPad Air 2 vanaf de andere kant (achterkant) met twee duiken te buigen. Dat lukte overigens niet.

RatedRR sprong eveneens op de bendgate-bandwagon en zette zijn duimen op het metaal van de iPad Air 2, maar kon er net als TabTec weinig beweging in krijgen. Een airsoft gun en een .50 kaliber-geweer werden de tablet uiteindelijk wél te veel.12 reacties

+1
Ik heb ooit bij een oefenwrak van de brandweer geprobeerd wat dingen te buigen, zoals de bevestiging van de deuren. Dat lukte.
ik begrijp niet waarom jullie dit idioten noemen hoor, ze gebruiken een apple toestel om te filmen dus ze zijn apple minded. Apple moet maar niet zo stom zijn om een alu telefoon/tablet op de markt te brengen…men weet allemaal dat plastiek buigzamer is en warmer aanvoelt.
Het zijn idioten omdat ze spullen kopen om te slopen. Apple verkoopt gewoon door en niemand boeit het verder iets. Als mensen geld teveel hebben, wie ben ik om ze daarop te veroordelen. Als mijn dochter ooit haar tablet buigt heeft ze geen spullen verder meer, behalve een gebogen tablet. Ik heb namelijk nooit geld teveel voor onzin.
Nogmaals, doe eens appleblog maken..
@frietjemet: enkel als jij een anti-apple blog aanmaakt.
@frietjemet: Je zou niet weten wat je met de tijd aanmoet, die dan overblijft. Reaguren op Apple berichten is je grootste tijdverdrijf.
@lariekoek: Op de eerste plaats zijn we hier niet op dumpert, met je reaguren… op de tweede plaats zijn het nog geen 10 minuten die ik per week besteed aan reageren op Apple berichten. Maar ik prijs Apple niet de hemel in dus ik ben maar een levenloze hater is het niet? De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet lijkt mij hier zeer op zijn plaats.
@azenomei: denk je dat ze daar iets aan uitgeven? Dit soort populaire kanalen krijgen dit gewoon toegereikt, al dan niet onder de noemer ‘reviewing’.
@sebasjuhh: Apple geeft ze deze apparaten niet zelf, anders kan iedereen met een youtube kanaal gratis tablets krijgen. Ik weet zeker dat ik vooraan in die rij sta. Iemand heeft voor die onzin betaald, het zal Apple verder aan de ballen jeuken.
Ik noemde Apple dan ook niet;) @azenomei:
jeeeezusmiena!!
Ga iets nuttigs met die 500 dollar doen. Tering. Help arme kindjes in India uit de dwangarbeid of zo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).