Iedereen kan als een pro cocktails maken met B4RM4N

B4RM4N-shaker
Nu kun je op ieder feestje de blits maken door de ene na de andere perfecte cocktail te maken (met behulp van deze slimme shaker).

De B4RM4N shaker maakt middels bluetooth verbinding met je telefoon, en vertelt je vervolgens hoe je de perfecte cocktail bij elkaar mixt. Het mooiste hieraan is dat je in real time op de hoogte gehouden wordt, zodat je precies weet wanneer je moet stoppen met het inschenken van een drankje.

Nauwkeurig
De app (die zowel op iOS als Android werkt) kan dit zo nauwkeurig weergeven omdat er een nauwkeurige weegsensor in de shaker zit, die precies weet hoeveel alcohol of vloeistof je in de shaker giet.

Je hoeft niet constant je smartphone in de gaten te houden. Ook op de buitenkant zit een LED-balk, die met bolletjes aangeeft tot hoeveel je nog moet inschenken. Ondertussen laat de app weten wat het volgende sapje is dat je aan je meesterwerk toe moet voegen.

Een leuk detail is dat de kleur van de LED-lampjes zich aanpast aan het type drankje dat je erin schenkt. Ook ziet de shaker er flitsend uit dankzij het glimmende metalen uiterlijk.

Kickstarten maar
Je raadt het al: voorlopig is de B4RM4N nog een Kickstarterproject, die onlangs van start is gegaan. Met een donatie van 89 dollar (als je snel bent) of een donatie van 159 dollar krijg je een eigen slimme shaker thuisgestuurd in juni of juli 2015.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *