telefoon vergelijken

Iemand heeft iOS 4 als app nagemaakt!

Iemand heeft iOS 4 als app nagemaakt

Kijk, dat is nog eens briljant en uniek. iOS 4 is nagemaakt als een app en kun je draaien op je iPhone.

Een stukje nostalgie op je eigen smartphone beleven. Dat kan, als je warme herinneringen koestert aan het oude iOS tenminste. Vandaag de dag zijn we bij iOS 14 en later dit jaar verschijnt iOS 15. Een slimme ontwikkelaar heeft echter iOS 4 als app weten te maken voor de iPhone.

iOS 4 werd uitgebracht in de tijd dat je de iPhone 3G kon kopen. Door de jaren heen is iOS flink anders geworden en op tal van vlakken verbeterd. De basis van hoe het OS eruitziet is echter niet anders. Je zou dus prima je weg moeten kunnen vinden op de iOS 4 app, ook al heb je misschien geen ervaring met deze vroege versie van iOS.

De app is gemaakt door een ontwikkelaar genaamd Zane. De ontwikkelaar heeft de app in SwiftUI gemaakt. In een Twitter video hieronder kun je bekijken hoe de applicatie er ongeveer uitziet en wat je kunt verwachten.

Het is meer dan een skin. Je kunt daadwerkelijk apps openen en gebruiken binnen de iOS 4 app. Natuurlijk werkt niet alles, dus dat is iets om rekening mee te houden. Je kunt deze app niet zomaar downloaden uit de App Store. De app is te downloaden via TestFlight onder de naam OldOS.

https://twitter.com/zzanehip/status/1402625414762270723

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *