if Convertible: laptop, tablet en smartphone in één!

if Convertible
Een apparaat dat al je andere apparaten overbodig maakt. Het is de droom van Idealfuture, en ze noemen het de if Convertible.

Wat is het?

De if Convertible bestaat uit drie delen. De basis is het toetsenbord – met scharnieren in het midden – waarop twee 7 inch schermen worden geplaatst. Beiden hebben een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. In ultrabookmodus vormen de twee schermen één beeldscherm, maar je kunt ze ook apart aansturen, of het rechter scherm omdraaien. Handig voor Zeeslag presentaties en dergelijken.

Het toetsenbord is ook dicht te klappen, waarna het samen met het linker scherm één geheel kan vormen. Ofwel, tabletmodus. Het rechter scherm kan vervolgens los van het toetsenbord gebruikt worden als telefoon. Idealfuture noemt dat stukje hardware de ‘Slingshot’ en rust hem uit met een camera die varieert van 13 megapixels tot 41 megapixels, afhankelijk van de uitvoering. De op Android gebaseerde telefoonunit heeft een accucapaciteit van 3.000 mAh, 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. Behoorlijk wat. De basis draait op Windows 8 of Ubuntu en heeft een 512 GB ssd aan boord. Het geheel weegt bij elkaar 450 gram en is 15,5 cm breed.

if Convertible

Beide componenten hebben een LTE-antenne (4G) waardoor je met één databundel al je apparaten van internet kan voorzien. Maar of dit zelfbenoemde Zwitserse zakmes van de techwereld ook op de markt komt is nog maar de vraag. U raadt hem al: het is een crowdfundingproject. Idealfuture wil een tonnetje in dollars ophalen, waarvan inmiddels 6.000 dollar binnen is. Mocht het ze lukken, dat gaat de if Convertible de prijslijsten in vanaf 799 dollar, oplopend tot 1.399 dollar voor het topmodel (de Edge). Wie er in gelooft kan ‘m meefinancieren op Indiegogo.

Specificaties if Convertible

if Convertible

[gv data=”kNsn5qe8W9Q”][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/if_Convertible/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

5 reacties

  1. Whahaha, dit doet me denken aan zo’n reclame uit die film van Jan de Bont, Starship troopers! “do you want to know more?”

    On topic: what if it looks like something from the movie with the three boobed hooker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *