Illegaal films kijken was nog nooit zo makkelijk

Popcorn Time
Popcorn Time voor Android heeft namelijk ondersteuning voor Chromecast gekregen.

Je kon al met de Popcorn Time-app films en series kijken terwijl je deze aan het downloaden was. Zo hoef je dus nooit meer te wachten totdat een film volledig is gedownload. Je kan de films dankzij Popcorn Time in HD en met ondertiteling direct bekijken.

De Android-app is alleen te downloaden via een .apk-bestand en dus niet te vinden in Google Play. Daar werd ‘ie namelijk verwijderd door Google (logisch). Toch wisten veel gebruikers de app te vinden waardoor het in korte tijd erg populair werd.

Nu heeft het met de laatste update zelfs ondersteuning voor Chromecast gekregen. Hierdoor wordt het dus mogelijk om je favoriete serie of film direct naar je televisie te casten. Naast de ondersteuning voor Chromecast heeft Popcorn time ook snellere downloads mogelijk gemaakt en heeft het een automatische update-functie toegevoegd.

UPDATE: meer uitleg over Popcorn Time HIER!

Nog geen reacties

  1. Gister geprobeerd op android ( HTC ) maar vond ‘m errrug traag in vergelijking met de desktop versie. ( 5 meter van mijn wifi-router vandaan, dus daar lag het niet aan )

    Maar wel top dat het er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *