In dit huis heeft Mario Kart de broek aan

Mario-kart-64-bepaalt-wie-thee-zet
Je kunt natuurlijk een takenlijstje maken, maar deze optie is veel spannender.

In sommige huishoudens zijn de taken eerlijk verdeeld, in andere huishoudens trekt men lootjes en weer anderen vechten elkaar wekelijks de tent uit. De ouders van Reddit-gebruiker ‘Bork1138’ besloten het anders te doen. Zij wilden hun kroost in 1999 een kerstcadeautje geven en dat werd Mario Kart 64. Inmiddels is het nageslacht het huis uit, maar de Mario Kart 64 niet, want deze heeft een belangrijke taak.

Elke dag spelen de ouders van deze gebruiker namelijk een potje en wie verliest mag/moet die avond voor de ander thee halen. Als je de foto van de twee spelers zo voor je ziet kun je wel raden hoe dat er daar aan toe gaat wanneer de finish in zicht is. In ieder geval blijft het eerlijk, want ze kennen het spel zo door en door dat ze jaren geleden al afspraken om geen shortcuts en cheats te gebruiken. Wel hebben ze zo hun eigen favoriete figuren. Vader is eenkennig, die gaat steevast voor Toad. Moeder is wat kieskeuriger. Zij kiest Wario voor een Battle en Yoshi voor Grand Prix.

De frustraties blijven binnen de perken, want in al die jaren hoefde er maar één joystick vervangen te worden. Wellicht een ideetje om bij jou thuis ook de sfeer te verbeteren?
Het hele verhaal, alle reacties en foto’s kun je uiteraard op Reddit nalezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *