In Rusland kun je deze straaljager huren voor plezierritjes

Auteur: , 3 Reacties
MiG-29

Weten hoe het voelt om 17 kilometer boven het aardoppervlak te vliegen? Of om de bizarre krachten te voelen, tot 9G(!), tijdens een ritje in een MiG-29 straaljager? Is Rusland is dit gewoon mogelijk.

Voor slechts 18.000 dollar neemt een piloot je mee naar de stratosfeer in een Russische MiG-29. Tijdens de vlucht zul je ervaren hoe het is om gewichtloos te zijn en bereik je supersonische snelheden. Bij de prijs inbegrepen, zit een moment dat je zelf het roer over mag nemen van de fighterjet.

Het bedrijf achter de plezierritjes biedt wereldwijd vluchten aan. Zo kun je in Zwitserland met een Hawker Hunter door de alpen knallen en worden op meerdere plekken in Europa ritjes met een L-39 Albatros aangeboden. Hoe het is om een trip te maken met de MiG-29 kun je checken in de video hieronder.3 reacties

Vind $ 18.000,- echt niet teveel geld, dat is met flink door sparen gewoon bereikbaar voor zowat iedereen!
@pomoek: Prijs is misschien zelfs wel goedkoop te noemen. Als je het breandstof verbruik, de afschrijving enz allemaal meeneemt zal er niet giga veel overblijven.
@pomoek: Ik ben ook flabbergasted van de relatief lage prijs. Maar 18k blijft veel geld. Zeker als je kinderen hebt, een auto wilt, je huisje moet afbetalen. Blijft iets voor de lucky few :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).