Infinite Warfare wordt mogelijk een CoD sub-serie

call of duty infinite warfare Ondanks de negatieve reacties is ontwikkelaar Infinity Ward van plan een Call of Duty sub-serie van de game te maken.

Dat stelt Taylor Kurosaki, de narrative director bij Infinity Ward. Hoewel de reacties op de nieuwe Call of Duty-game niet al te positief zijn, gelooft Kurosaki erin dat de game de potentie heeft om een sub-serie te worden. Infinite Warfare zou dan de derde Call of Duty sub-serie worden, naast Modern Warfare en Black Ops.

Infinite Warfare krijgt van de fans vooral veel kritiek vanwege de futuristische koers van de game. Waar Call of Duty vroeger vooral een realistische first-person shooter was, is het nu meer een space combat geworden en zijn zombies de voornaamste tegenstanders. Fans laten hun ontevredenheid keihard blijken door de Infinite Warfare-trailer massaal te disliken op YouTube (inmiddels ruim 3 miljoen dislikes).

Misschien kan Infinity Ward eerst de verkoopcijfers van de game afwacht voordat ze besluiten een sub-serie van de game te maken. Infinite Warfare ligt vanaf 4 november in de winkels.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *