Infographic: Trage PC veroorzaakt pesthumeur

Een floppydrive op een laptop is een goede hint dat je comptuer serieus oud is
Het is frustrerend als je PC zo traag is dat het lijkt alsof je er helemaal niets meer mee kan doen. Maar zet je het van je af, of blijf je de rest van de dag mopperen en is je bui volledig naar de knopen?

Sandisk, maker van onder andere SSD’s, heeft besloten om een onderzoek te doen naar hoeveel tijd mensen gemiddeld wereldwijd kwijt waren aan trage computers. Daaruit kwam onder andere dat de gemiddelde Italiaan per jaar 6,8 dagen kwijt is aan het wachten op zijn computer, en dat 36% van de ondervraagde Spanjaarden er wel eens slaap over verliest. Gelukkig gaf ook ongeveer 42% van de ondervraagden aan dat ze aan trage computers totaal geen stress ondervinden.

Nou kan je natuurlijk vraagtekens zetten bij de opdrachtgever van het onderzoek. Het is natuurlijk Sandisk’s interesse om zo veel mogelijk SSD’s te verkopen, die bekend staan om hun vermogen om trage oude computers weer een snelheidsboost te geven. Wat dat betreft zijn de gegevens ietwat verdacht, maar het geeft wel aan dat mensen zich veel te veel aantrekken van het wel en wee van hun computer.

De tijd die we kwijt zijn aan trage computers

(via LaptopMag)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *