Ingrijpende PS4 firmware 4.50 snel beschikbaar [video]

Auteur: , 1 Reactie
PS4 Pro

Naast de speciale Boost modus voor de Pro-versie komen er ook voldoende features voor de gewone PS4-console.

Enkele weken geleden berichtten we al over de vele toffe functies die firmware update 4.50 met zich meebrengt. Met name de Boost Mode voor Playstation 4 Pro-gebruikers is interessant. Hierdoor krijgen games met een variabele framerate en relatief lange laadtijden een welkome verbetering.

Maar ook voor gewone Playstation 4-consoles blijkt er genoeg te genieten. Zo kun je vanaf nu een externe harde schijf aansluiten op je PS4 en gebruiken als systeemopslag, mits deze USB 3.0 ondersteunt en tussen de 250GB en 8TB aan opslagcapaciteit beschikt. Ook kun je dankzij de firmware update eindelijk een eigen wallpaper in te stellen.

Ben je in het bezit van een Playstation VR headset, dan is er nog meer goed nieuws te melden. In versie 4.50 is het mogelijk om 3D Blu-ray discs te bekijken via je headset in stereoscopisch 3D-beeld.

Naast deze grote veranderingen zijn er ook vele kleine tweaks & fixes die je terug kunt vinden in onderstaande video en de Sony Playstation-pagina. Vanaf morgen kun je eindelijk aan de slag met de PS4 firmware update 4.50.1 reactie

Dit is pas gaming !
Steeds nieuwe Top titels, Goede firmware updates die wat toevoegen en prima prijzen van zowel hardware als software de laatste tijd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).