Inruilactie: scoor de OnePlus 7 Pro voor 499 euro

Auteur: , 3 Reacties
Inruilactie: scoor de OnePlus 7 Pro voor 499 euro

Lever een oude smartphone in en koop de OnePlus 7 Pro met korting.

Een gloednieuwe smartphone kopen kan een dure aangelegenheid zijn. Zeker als je oog is gevallen op een smartphone in het duurdere segment zoals een Samsung Galaxy S10, een Huawei P30 Pro, een iPhone XS Max of in dit geval een OnePlus 7 Pro. Het Chinese techbedrijf organiseert een tijdelijke inruilactie. Consumenten krijgen de kans om een OnePlus 7 of een 7 Pro met korting te kopen.

De actie is gelanceerd op 30 juni en loopt tot en met 15 augustus. Consumenten met een smartphone van OnePlus, Samsung, Sony, Xiaomi, Apple, Huawei of Nokia komen in aanmerking voor de inruilactie. Je kunt niet met stokoude smartphones aan komen zetten om deze in te ruilen voor de OnePlus 7. In het geval van Apple is bijvoorbeeld een iPhone 5 het minimale.

Met een iPhone bedraagt de inruilwaarde maximaal 820 euro. In het geval van een Samsung Galaxy is dat 610 euro, een Huawei P & Mate gaat het om 270 euro en een OnePlus tot 250 euro. Hoe nieuwer de telefoon, hoe hoger de inruilwaarde. Ook de staat van het toestel is belangrijk. Via de site van OnePlus kan een offerte voor de inruilactie worden aangevraagd.3 reacties

Uit nieuwsgierigheid, even een offerte gedaan voor mijn P10: slechts 90 euro inruilkorting 😅
@toyotafortuner: Ja man, dit soort inruilakties slaan NOOIT ergens op.
Of ze nu van Samsung, Apple of nu OP zijn, het zijn stuk voor stuk beledigingen en gaan nergens over.
In weze een goedkope marketing truc om aandacht te krijgen via social media en toch mensen in ieder geval naar hun website te lokken.
@turbobrick: Er zit wel 1 maar aan:
De service die ze bieden is vaak wel ontzettend snel en makkelijk.
Voor sommige mensen is dit een snelle 50,- waard in plaats van de typische marktplaats stunts. “Ik kom hem morgen halen” (Dat was het laatste bericht.)

Zelf hou ik hem liever als reserve, En wat dat betreft heb ik letterlijk alle tijd van de wereld, maar hij gaat niet voor zulke minimum prijzen weg. Vroeger of later verkoopt het wel, mij zit het niet in de weg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).