Instagram-babe pakt digitale pestkoppen aan

Auteur: , 1 Reactie
Instagram-babe pakt digitale pestkoppen aan

Het gaat niet alle fitte babes voor de wind.

Je ziet vaak alleen de lachende buitenkant bij influencers op onder meer Instagram. Ze krijgen echter dagelijks een lading stront over zich heen. Van digitale moraalridders die zich er blijkbaar bij goed voelen om iemand anders te bekritiseren op een vervelende manier.

Zo ook Instagrammer Chessie King. Via het sociale platform kreeg het model met veel narigheid te maken. Ze heeft 334.000 volgers op Instagram. In samenwerking met non-profit organisatie Cybersmile besloot ze pestkoppen aan te pakken. Door telkens een deel van haar lichaam te photoshoppen, om het de trollen naar hun smaak te maken. Uiteindelijk bleek een totaal misvormde King het resultaat.

Met onder meer een campagnevideo vraagt King aandacht voor influencers en anderen die gepest worden. Accepteer het lichaam dat je hebt en laat je niet gek maken, aldus de boodschap van de Instagrammer in haar video. Je checkt het filmpje hieronder.1 reactie

“Accepteer het lichaam dat je hebt en laat je niet gekmaken”;
aldus een meisje dat de hele dag bezig is om eruit te zien zoals ze er graag uit zou willen zien; dat deelt met zoveel mogelijk mensen om er een kick uit te krijgen en geld mee te verdienen en dus duidelijk gek is gemaakt door dezelfde mensen?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).