Instagram Direct: foto’s en video’s privé delen

Instagram Direct
Omdat je sommige foto’s en video’s liever niet met alle je volgers en/of de hele wereld deelt lanceert Instagram vandaag de mogelijkheid om foto’s en video’s ook alleen met één bepaald persoon of bepaalde personen te delen. Gaat Instragram Direct hiermee een concurrent worden voor Snapchat?

Als je versie 5.0 van de Instagram app download voor Android of iOS dan krijg je voortaan de optie te zien om een foto of video te delen met je volgers of met specifieke personen (Direct).

Verder verklapte Instagram vandaag dat er elke dag meer dan 75 miljoen gebruikers actief zijn. Dat is best veel als je bedenkt dat er in totaal zo’n 150 miljoen actieve gebruikers zijn.

Nu alleen nog wachten op de chatfunctie die ook nog wordt verwacht voor Instagram.

Een zeer interessante nieuwe functie van Instragram Direct is de mogelijkheid om foto’s die je gestuurd hebt naar mensen, van afstand, te verwijderen van hun telefoons. Als je dus een foto naar iemand gestuurd hebt en je hebt daar later spijt van dan kan je de boel gewoon weer ongedaan maken. Uiteraard moet je dan wel het geluk hebben dat die persoon de foto niet alvast ergens anders heeft opgeslagen.

Instagram Direct foto verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *