Instagram gaat de strijd aan met concurrerende apps

Instagram gaat de strijd met concurrerende apps
Instagram heeft een nieuwe update uitgebracht die nu voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Met de laatste update kan je foto’s nog meer aan je eigen smaak aanpassen.

Instagram begint met de laatste update steeds meer op een ‘Photoshop in je broekzak’ te lijken. Zo kan je naast de bekende filters ook talloze andere dingen aanpassen. Je hebt nu de mogelijkheid om de temperatuur, contrast, warmte en verzadiging aan te passen. Maar dat is slechts een kleine greep uit de aanpassingsmogelijkheden.

De fotofilters kunnen nu ook in sterkte worden aangepast. Mocht je dus vinden dat de Xpro II-filter iets teveel verzadiging heeft, dan kan je die nu makkelijk iets terugschroeven. Je kan zelfs foto’s scherper maken of een mooie vignet toevoegen. Deze aanpassingen konden al gedaan worden in apps zoals VSCO Cam en Camera+.

Met al deze aanpassingen ben je dus misschien wel wat langer bezig om de perfecte foto op Instagram te plaatsen. Ik ben dan ook bang dat het juist daardoor iets van zijn charme zal verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *