Instagram is straks Instagram niet meer

Auteur: , 1 Reactie
Instagram

Het platform blijft maar groeien met andere vormen van content.

Instagram, dé plaats om foto’s en korte filmpjes te delen met vrienden, of de plaats om celebs te volgen. Later kwamen daar bedrijven bij en nu begin het helemaal uit de hand te lopen. Binnenkort gaat het namelijk mogelijk worden om video’s van een UUR te plaatsen. Deze verkapte vorm van YouTuberij komt onder een aparte sectie te vallen.

Volgens TechCrunch kun je het vergelijken met Facebook Watch of Snapchat Discover. Een plek waar men shows, muziekvideo’s en andere vormen van videocontent in hoge kwaliteit kan bekijken. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe Instagram hier precies invulling aan gaat geven. Zo kan Inta de bestaande tab Explore gebruiken, maar bestaat tevens de mogelijkheid dat het sociale platform met iets totaal nieuws komt. Duidelijk is dat deze strategie moet gaan concurreren met YouTube.

En zo wordt Instagram bijna elke maand anders dan ooit de bedoeling was. Van onschuldige sociale app, tot dominerend commercieel platform. De aankondiging komt naar verluidt op 20 juni, dus later deze maand weten we meer.1 reactie

uur lange video’s hoe iemand een selfie maakt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).