Instagram sloopt per ongeluk zichzelf

Auteur: , 2 Reacties
Instagram sloopt per ongeluk zichzelf

De wereld werd even wakker.

Ho, stop de persen. Het ging even mis op Instagram en meteen dook de wereldwijde media op de bug. Het was dan ook een zeer opvallende ‘glitch’ die niet onopgemerkt kon blijven. Instagram had per ongeluk een feature ingeschakeld waardoor het mogelijk werd om horizontaal te scrollen in de applicatie. Normaal gesproken is alleen vertical scrollen mogelijk.

Een tijdje was onduidelijk of dit nu een update was of een fout. In een reactie laat Instagram inderdaad weten dat het hier om een bug ging. Aanvankelijk wilde Instagram de nieuwe feature uittesten bij geselecteerde gebruikers, maar per ongeluk werd de feature groot uitgerold.

Peilen of de feature gaat bevallen hoeft Instagram niet meer te doen. Op sociale media werd met veel verontwaardiging gereageerd op de bug. Mensen vinden horizontaal scrollen niet bij een app als Instagram passen en via vele online polls werd dan ook grotendeels “Nee!” gereageerd op de vraag of Instagram de feature wereldwijd moet uitrollen. Gebruikers die nog steeds de scroll-glitch ervaren moeten de app killen en herstarten. Dan zou alles weer goed moeten werken. Dat was even zweten voor Instagram..2 reacties

Spreekt toch voor zich dat het huidige scrollen prima is??
Hebben ze niks beters te doen?
Ja, dat was raar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).