Instagram Stories van anderen ‘retweeten’

Auteur: , Geen reacties
Instagram

Say what?

Instagram gaat de ‘retweet’ van Twitter mogelijk naar haar eigen dienst brengen. Vorig jaar werd bekend dat het sociale platform experimenteert met de feature om Insta Stories van andere mensen op je eigen profiel weer te geven. Nu is bekend dat de mogelijkheid er inderdaad gaat komen.

De feature komt wel in een aangepaste vorm naar de dienst, meldt TechCrunch. De post zal niet zichtbaar zijn op je profiel, maar zal worden verwerkt in je Story. De foto- en videodienst heeft bevestigd te werken aan een dergelijke feature. Het is niet bekend waarom Instagram niet wil dat gedeelde Stories op een profiel worden weergegeven.

Deze vorm van delen wordt nu al ‘regram’ genoemd. Op Twitter is deze feature bekend als retweeten. Gebruikers kunnen een berichtje van andere gebruikers herplaatsen op hun eigen profiel. Bijvoorbeeld een mooie quote waar je het mee eens bent of een belangrijke gebeurtenis. Die feature, in foto/video-vorm komt dus ook naar Instagram.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).