Instagram volledig zonder mobiel apparaat te gebruiken

Instagram haalt fotokaart definitief weg
De mobiele dienst is minder mobiel geworden.

Instagram week op één belangrijk front af van alle anderen. Je MOEST een mobiel apparaat gebruiken om content op de site te zetten. Via de dekstop kun je wel naar de site van het platform surfen en foto’s of video’s bekijken, maar content uploaden was niet mogelijk.

Fout! Het is dus wél mogelijk. Door Instagram te laten geloven dat je de site opent vanaf een mobiel apparaat kun je content vanaf een desktop op de site delen. Via een plugin of instellingen via de browser kun je opereren alsof je op een mobiele apparaat zit. Sites zullen worden geopend op mobiel formaat en dat ontgrendelt de upload-functie van Instagram. De fotodienst heeft deze feature uitgerold voor gebruikers die foto’s of video’s willen delen, maar niet beschikken over de applicatie.

Door de upload-functie beschikbaar te stellen op de mobiele site heeft Instagram er onverwacht huiswerk bijgekregen. De foto- en videodienst zal er niet blij mee zijn dat men nu content vanaf een computer op de dienst kan slingeren. (via Matt Navarra)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *