Instagram: Zo kan jij Donald Trump ook helpen

Ik en mijn papegaai gaan naar Instagram
Donald Trump is hard bezig met zijn campagne om de Republikeinse kandidaat voor het Witte Huis te mogen worden. Zijn campagneteam schuwt daarbij de aanval niet en nu brangt hij als eerste de vuile campagne naar Instagram

Nu Instagram niet meer vierkant is, kunnen zelfs de meest onhippe figuren er gebruik van maken, dus is ook The Real Donald Trump er te vinden. The Donald is niet de eerste kandidaat die zijn oog op Instagram heeft laten vallen, maar hij heeft wel als eerste een nieuwe invulling aan het medium gegeven: hij brengt de klassieke Amerikaanse val-je-concurrent-aan-met-quotes-die-uit-hun-verband-zijn-gerukt-methode naar Instagram.

Wat doet hij? Neem zijn aanval op de broer van oud-president George W., Jeb Bush in dit filmpje.

https://instagram.com/p/7DdvbEmhWG/

Bush is volgens Trump niet hard genoeg tegen illegale Mexicaanse immigratie. In een Instagramvideo worden de citaten van Jeb Bush gebruikt met foto’s van criminele Mexicanen om het punt van de conservatieven over te brengen. Bush heeft het over Mexicanen die over de grens zijn gekomen om naar hun familie te gaan en Trump heeft daar een paar veroordeelde moordenaars bijgezet.

Classy.

Maar we wisten al dat The Donald er een bijzondere smaak op nahield. En wel eens een flink blauwtje liep.

Goed, Donald helpen doe je dus door zijn filmpjes van hartjes te voorzien.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *