Interactieve tabel helpt je bij het kiezen van de juiste laptop

Laptop-Vergelijking-site
Als je onvoorbereid een elektronicawinkel binnenloopt, kan de overdaad aan laptops nogal overweldigend zijn. Met deze overzichtelijke, interactieve tabel bepaal je stap voor stap welke laptop het beste bij jouw behoeften past.

De website Productchart heeft een handige nieuwe tabel in elkaar gezet die het makkelijker maakt om een weg te vinden door het dichtbegroeide bos van verschillende laptoptypen. Door opties aan en af te vinken, verkleint het aantal verschillende laptoptypen op je scherm, totdat de beste voor jou overblijven.

Kies de eigenschappen
De website kiest voor jou de perfecte laptop uit, nadat jij ingevuld hebt waar hij aan moet voldoen. Zo kun je aangeven of hij een touchscreen moet hebben, hoe groot het interne- en werkgeheugen moet zijn, wat het gewicht is en wat de ideale eigenschappen van het scherm zijn.

De prijzen van de laptops krijgen dagelijks een update, en hoewel het prijzen in dollars zijn, geven ze wel goed vergelijkingsmateriaal voor de Europese markt. De vergelijkingstabel is via deze link te bekijken.

Telefoons, mp3-spelers en meer
Ook handig: dezelfde website heeft soortgelijke tabellen voor mp3-spelers, smartphones, SSD’s en flash drives.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *