Internet brengt ode aan Elon Musk: # WeLoveYouElon (memes)

Foto via JRE

Momenteel is # WeLoveYouElon trending, wat genoeg reden is internetgangers om hem te prijzen én belachelijk te maken.

Op het moment van schrijven brengt het internet, voornamelijk Twitter, een ode uit aan Elon Musk met de hashtag WeLoveYouElon. Zoals vele dingen op het internet, lijkt de hype ook nu uit het niets te komen. Hoe dan ook, veel fans geven een blijk van waardering aan de ondernemer. Uiteraard zou Twitter geen Twitter zijn zonder dat er ook een stevige lading virtuele diarree bij komt kijken. Dit zijn de leukste uitschieters.

# WeLoveYouElon

Een van de meest gelikete Tweets is deze, van een fan die kort opsomt wat Elon Musk allemaal teweeg heeft gebracht de laatste tijd. Zo noemt schrijft hij: “SpaceX: maakt leven interplanetair. Tesla: geaccelereerde komst duurzame energie. Neuralink: oplossing voor ruggengraag/brein-gerelateerde problemen. Boring: oplossing verkeersproblemen”.

En inderdaad, Musk wordt doorgaans gezien als iemand met een gigantische impact op de mensheid vanwege zijn uiteenlopende bedrijven. Uiteraard komt Doge ook nog aan bod. Na zijn SNL-optreden (wederom veel gedeeld) dook de munt omlaag en ook zijn invloed op Bitcoin nemen veel traders hem kwalijk.

De roasts

Dat brengt me dan ook bij de duistere kant van hashtag WeLoveYouElon. De miljardair is immers een belangrijk figuur in de popcultuur, maar daardoor niet ineens heilig. In het beste geval roaster Twitteraars hem gewoon voor de lol. Hij staat daarentegen ook op de foto met Ghislaine Maxwell, de vrouw en rechterhand van pedofiel Jeffrey Epstein. Pijnlijk!

Ook zijn invloed op de cryptocurrency-markt wordt in de onderstaande video op de hak genomen. Hij zou veel negativiteit naar de grootste munt brengen, wat een effect heeft op de gehele sector. Kortom, hij wordt ondanks de hashtag WeLoveYouElon ook flink op de hak genomen. En de waarheid, die ligt doorgaans precies in het midden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *