iOS 10.3.1 nu al te downloaden

Auteur: , 3 Reacties
iOS 10

iOS-bezitters kunnen nog maar net aan de slag met iOS 10.3, of een update is alweer hier.

Dit heeft alles te maken met de iPhone 5 en de 5c. Op deze smartphones werkt iOS 10.3.1 niet vlekkeloos. De toestellen kampen met beveiligingsproblemen voor de WiFi-functie sinds de installatie en Apple was snel op de hoogte.

De Amerikaanse techgigant heeft aan een fix gewerkt en deze fix is verwerkt in iOS 10.3.1. Om iPhone 5- en iPhone 5c-bezitters zo snel mogelijk tegemoet te komen zal de update nu al uitgerold.

De iPhone 5 en iPhone 5c zijn de laatste 32-bit smartphones die aan de slag kunnen met de nieuwste versie van iOS. Deze zomer komt Apple met een nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem. Informatie over iOS 11 zal in juni worden vrijgegeven. De update zal voor een ieder te downloaden zijn vanaf deze herfst. Alle vernieuwingen die zijn gekomen met iOS 10.3 check je in DIT artikel.3 reacties

Humm, lijkt me best handig met die airpods maar er zit toch geen gps in?
@simonklaassen: Zal denk ik op basis van Bluetooth sterkte gaan.
Als je ze in de trein laat liggen ga je ze echt niet terug vinden later.

Leuke gimmick maar in de praktijk denk ik nauwelijks zinvol.
Ze moeten wat verzinnen om die updates maar te laten komen.

Apple komt welliswaar regelmatig met updates, maar als je kijkt naar de zinvolle toevoegingen of hekelpunten waar de mensen om vragen dan zit er niets tot nauwelijks in.
@simonklaassen: Gaat via Blue Tooth. Dus ben je in huis een dop kwijt dan kan je hem zo terug vinden en een geluid laten afspelen.Werkt goed en makkelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).