iOS 10.3 is hier, dit zijn de belangrijkste nieuwtjes

iOS 10
Apple heeft een update voor iOS 10 uitgerold. De update komt met een aantal nieuwe features.

Naast kleine doorgevoerde wijzigingen komt iOS 10.3 ook met nieuwe functies. Zo zal het mogelijk zijn om zoekgeraakte AirPods te vinden. Dit is vergelijkbaar met Zoek mijn iPad of Zoek mijn Mac. De AirPods beschikken niet over GPS. Het zoeken naar de oortjes kan enkel als ze in Bluetooth verbinding met je Apple-apparaat staan. Nu we het toch over kwijtgeraakte zaken hebben: via Apple Maps is het mogelijk om de parkeerplek van je auto te markeren. Een feature die onlangs ook op Google Maps werd geïntroduceerd.

Daarnaast heeft Apple Siri van een update voorzien. Cricket uitslagen kunnen nu worden opgevraagd. Ook kan de assistent rekeningen betalen met compatibele apps en Uber-ritjes boeken. Een andere belangrijke vernieuwing is het feit dat ontwikkelaars kunnen reageren op reviews in een app in de App Store. Feedback of een compliment doorgeven kan nu eindelijk met een antwoord van de maker.

iOS 10.3 is beschikbaar op iPhone 5 en nieuwer, de iPad vanaf de vierde generatie en de iPad Mini vanaf de tweede generatie. Ook is de update te downloaden vanaf de zesde generatie iPod Touch. Zorg dat je altijd een backup maakt voordat je begint met updaten. Mocht er iets mis gaan dan is er niets aan de hand.

3 reacties

  1. Ben benieuwd wat er nieuw is aan de functie om je geparkeerde auto te markeren. Volgens mij al een jaar een standaardfunctie op mijn iPhone. Zodra ik uit de auto stap, krijg ik een melding dat de locatie is bijgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *