iOS 11.1 nu te downloaden: dit is er nieuw

Auteur: , Geen reacties
iOS 11

Houd je iDevice goed in de gaten, want de uitrol van Apple's nieuwe iOS update is gestart.

Het gaat erg rap met iOS 11. De nieuwe software voor de iPhone en iPad is slechts enkele weken oud, maar staat nu al op meer dan de helft van alle iDevices. Lang niet alles is echter perfect bij het nieuwe besturingssysteem. Zo waren er veel accuproblemen en werkte de software lang niet altijd naar behoren.

iOS 11.1 moet hier verandering in brengen. Zoals al eerder gemeld zorgt de nieuwe versie ervoor dat je toestel het langer uithoudt op één volle accucyclus. De nieuwe versie van Apple’s besturingssysteem is zojuist begonnen met uitrollen, waardoor je binnenkort een updatemelding kan verwachten.

Daarnaast brengt iOS 11.1 meer dan 70 emoji met zich mee, waardoor je nog meer poppetjes en andere icoontjes hebt om je gevoelens mee te uiten. Verder ben je met iOS 11.1 weer helemaal up-to-date wat betreft de beveiliging van je toestel en moet deze versie een stuk meer stabiliteit brengen.

De update rolt langzaam uit, dus het kan even duren voordat je hier melding van krijg. Wil je echter niet wachten totdat je iOS-apparaat aangeeft dat er een update klaarstaat, dan kun je ook handmatig op zoek naar iOS 11. Ga hiervoor naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).