iOS 11.2 geeft gebruikers uitleg over WiFi en Bluetooth

Auteur: , 9 Reacties
Apple

Duidelijkheid voor de iOS-bezitter.

In iOS 11 worden zaken als Bluetooth en WiFi niet écht uitgeschakeld als je de ingeschakelde icoontjes aantikt in het Controle Center. Apple heeft dit echter nooit officieel gecommuniceerd naar de gebruiker. In iOS 11.2 komt daar verandering in.

Dat blijkt namelijk uit iOS 11.2 Beta 3. Ontwikkelaars kunnen al aan de slag met een proefversie van iOS 11.2 en daar komt deze vernieuwing aan bod. Wie Bluetooth of WiFi wil uitschakelen via Controle Center krijgt een melding te zien. iOS laat weten dat de zaken voor 24 uur gedeeltelijk worden uitgeschakeld. Zaken als Airdrop, Personal Hotspot en locatiegegevens maken nog wél gebruik van Bluetooth en WiFi.

Wil je dat je iPhone of iPad beide functies volledig uitschakelt, dan moet je de features handmatig uitzetten via Instellingen. In iOS 10 kunnen Bluetooth en WiFi wel gewoon volledig worden uitgeschakeld in het Control Center. (via Macrumors)9 reacties

Dit voelt als gebruiker hetzelfde als toen met die wifi assistentie update uit iOS 9.0 Verplicht aanzetten tot dat een gebruiker zegt van nee, dit wil ik niet. Wat een onzin..
Het enige wat ik me hier vooral bij afvraag is:

Waarom ?

Nou ja… ik kan de mijne morgen ophalen, ben benieuwd : )
@bietje: de X morgen ?
@dgh74:

yep… eigenlijk vandaag al, maar ik wist dat ik niet thuis zou zijn, dus vooraf al op een afhaalpunt laten bezorgen en morgen ophalen… highly anticipated dus ik ben benieuwd
@bietje: kreeg vanochtend ook tracker van ups …. levering 28 :-(
@dgh74:

Screen protector erop, in een UAG Monarch Carbon case gefrot (>600 euri voor schade achterzijde zuigt namelijk) en nu alles overzetten van m’n backup. Het is zoals bekend qua bediening idd even wennen, maar wat een vet ding zeg… sowieso een beauty om te zien, maar ook weer heerlijk snel.
@bietje: :-) klinkt goed . Las pas een tip dat face id trainen nog beter is om hem lager te houden . Dus niet voor je gezicht maar in de normale type houding en dan trainen.

Hij pakt dan iets meer van de onderkant van je hoofd … wat natuurlijker is. Mischien heb je er wat aan.

Kan dit zelf maandag testen .. zojuist ups tracker gehad :-)
@dgh74:

Maandag, da’s mooi man… it’s worth it. Ben nu m’n offline Spotify playlists aan het downloaden, dat gaat wel traag, maar schijnt elders (lees: android) ook veelvuldig voor te komen op het moment. Maybe a bug. Ik heb geen problemen met face-ID maar moet idd wel iets over het toestel heen hangen als hij op tafel ligt. Verwaarloosbaar, want met touch-ID was ik echt langer bezig. Wel is het komende tijd even alle instellingen finetunen. Ik zou het bijv prettig vinden als na unlocken het hoofdscherm meteen in beeld komt en dat ik niet alsnog eerst omhoog moet swipen. Zal vast kunnen, maar dat is een kwestie van elkaar even leren kennen, we komen er wel uit, m’n X en ik… haha…
@bietje: :-) … de swipe is niet uit te schakelen. Mischien toekomstige update. Volgens de meeste gebruiker heb je de swipe over een week niet meer door. Denk dat ik zelf “ attention mode “ ook uit zet. Schijnt ook beter te zijn met het op tafel lighen in combi met schuin scannen ( maar blijft een feit dat je wel in het camera bereik moet zijn natuurlijk )

Veel plezier ermee !!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).