iOS 11.3 staat in het teken van je iPhone accu

Auteur: , Geen reacties
Krachtiger accu voor nieuwe iPhones

Meer de nieuwe update krijg je meer controle over de prestaties van je toestel.

Apple heeft vandaag bekendgemaakt wat gebruikers kunnen verwachten van iOS 11.3. De nieuwe softwareversie verschijnt in de lente en richt zich vooral op nieuwe features voor het accubeheer. Een zeer interessante update, aangezien Apple met haar (ongewenste) accubeleid nogal wat rechtszaakjes aangespannen heeft gekregen.

In de nieuwe iOS-versie zie je tegenwoordig zelf hoe het met de gezondheid van je iPhone accu is gesteld en of deze aan vervanging toe is. Ook toont je toestel wanneer iOS het nodig acht om je smartphone te vertragen om zo je accu een langer leven te geven. Wil je dit niet, dan kun je de feature zelf uitschakelen in het menu.

Daarnaast is er in iOS 11.3 ruimte voor een flinke ARKit update, het platform voor Apple’s augmented reality praktijken. Dankzij de update moet ARKit naast het herkennen van horizontale vlakken ook beter verticale vlakken gaan zien en kunnen gebruiken.

Ook wordt Animoji geoptimaliseerd en uitgebreid met meerdere dieren, waardoor het totaal aantal beschikbare Animoji stijgt naar zestien. Nieuw zijn onder andere een beer, draak, leeuw en skelet. De eerste iOS 11.3 ontwikkelaarsb├Ęta brengt Apple vandaag uit voor de iPhone en iPad.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).