iOS 11.4 uitgebracht, dit is er nieuw

Auteur: , 2 Reacties
iOS 11.4 uitgebracht, dit is er nieuw

Er is weer een nieuwe versie van iOS uit.

Geen compleet nieuwe versie, maar een update voor iOS 11. Na twee maanden testen heeft Apple vandaag iOS 11.4 met de rest van de wereld gedeeld. Hopelijk zonder al te veel fouten, want iOS 11 is het afgelopen jaar meerdere keren negatief in het nieuws geweest omtrent bugs en kwetsbaarheden. Naast iOS 11.4 is tevens tvOS 11.4, macOS 10.13.5 en watchOS 4.3.1 verschenen.

iOS 11.4 biedt ondersteuning voor Airplay 2, wat stereo connectie met meerdere HomePods toestaat. Daarnaast is Berichten toegevoegd aan iCloud. Voor de gewone iPhone, iPad of iPod Touch gebruiker zijn er geen verrassingen te vinden in iOS 11.4. Op de standaard bugfixes en veiligheidsupdates na, is de nieuwe versie van iOS niet heel vernieuwend.

Dit heeft een reden, want een gloednieuwe versie van iOS staat voor de deur. In juni zal het WWDC plaatsvinden en hier kondigt Apple iOS 12 aan. In DIT artikel kun je alvast lezen wat te verwachten van dit congres.2 reacties

En dat terwijl er genoeg te verbeteren valt in IOS, wat te denken van standaard een wat uitgebreider keyboard met gewoon cijfers als aparte row en het groeperen van alle notifications.
Hele simpele dingen ….
Heeft er nog iemand voor dat je een bericht niet meer kan verwijderen door naar links te swipen ?
Vroeger verdween het bericht dan helemaal , nu moet je nog bevestigen , lastig als je veel berichten wilt verwijderen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).