iOS 11 ARKit video’s: nieuwe feature wordt volop gebruikt

Apple ARKit video's
Een overzicht van enkele toffe Apple ARKit video’s vind je hier.

Een kleine twee weken geleden toonde Apple tijdens haar keynote nog eens de mogelijkheden van haar ARKit. Deze augmented reality-modus van Apple maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om AR-applicaties te maken voor iPhones en iPads die draaien op iOS 11. Hoewel het bedrijf erg afhankelijk is van ontwikkelaars en geïnteresseerde consumenten, lijken de eerste tekenen erg positief te zijn.

Een van de meest populaire ARKit-apps is de IKEA Place-app, waar gebruikers dankzij augmented reality alle Zweedse meubels in de echte wereld kunnen plaatsen via hun smartphonecamera. Erg handig om te kijken welke bank er beter in je woonkamer past, maar dit vraagt natuurlijk ook om grappen en grollen. Hieronder vind je een overzicht van enkele humoristische video’s.

Ook GIPHY World is een app die alle meme-fanaten de volledige vrijheid geeft om nog meer gifjes in de wereld te proppen via augmented reality.

Of als je echt geen zin meer hebt om je sudoku-puzzel zelf af te maken.

Naast handige tools kun je ook gewoon games spelen met ARKit.

Soms lijkt ARKit zelfs angstaanjagend echt…

Kortom, er lijkt nog genoeg rek te zitten in het nieuwe speeltje van Apple. Word jij na het zien van deze apps enthousiast van ARKit, of heb je zelf een toffe video gespot/gemaakt? Laat het ons dan weten in de comments!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *