iOS 11 Beta 3 is hier: dit is er nieuw

iOS 11
Inmiddels is de beta van iOS 11 toe aan een derde grote update. Ook deze update brengt enkele vernieuwingen met zich mee.

Ontwikkelaars kunnen nu aan de slag met iOS Beta 3. De update maakt het OS sneller en Apple heeft wat tweaks doorgevoerd. Daarnaast zijn er nieuwe features en hebben er verbeteringen plaatsgevonden. De SOS-functie is bijvoorbeeld aangepast. Als je een oproep annuleert zullen er niet langer notificaties worden verstuurd. Ook de mogelijkheid om Berichten op te slaan in iCloud is aangepast. Met iOS 11 Beta 3 is het proces beter te volgen en wordt getoond hoeveel berichten nog moeten worden geupload. Daarnaast zijn er tweaks doorgevoerd in de Control Center. Klik op een afspelend liedje via het Control Center en je wordt naar de Muziek-app gebracht.

Er zijn nog tal van andere (kleine) aanpassingen. In de video hieronder komt het voorbij. iOS 11 Beta 3 is nu te downloaden voor ontwikkelaars. De verwachting is dat Apple op een later moment met een nieuwe publieke beta komt, zodat ook het grote publiek de nieuwe proefversie kan proberen. iOS 11 komt dit najaar officieel uit en zal gratis te downloaden zijn.

[gv data=”kHAzZ5PHen0″][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *