iOS 11 bug te zien in Apple commercial (video)

Auteur: , 2 Reacties
iOS 11 bug in commercial

Herkenbaar?

Apple is zeer lang bezig geweest met het implementeren van de vingerafdrukscanner onder het scherm. Nadat het ontwikkelaarsteam keer op keer er niet in slaagde om deze technologie in haar nieuwe toestellen te implementeren, heeft de tech-gigant besloten om de scanner gedag te zeggen en zich volledig te richten op haar Face ID. De haarscherpe scanner is een unieke feature die zelfs een eigen commercial verdient volgens Apple.

Hoewel onderstaand filmpje de kracht van haar gezichtsherkenningstechnologie onderschrijft, blijkt het reclamespotje niet geheel vlekkeloos. In al haar opwinding heeft Apple namelijk een bug over het hoofd gezien (via The Verge). 9to5Mac redacteur Benjamin Mayo spotte namelijk dat een binnenkomend tekstberichtje voor een milliseconde buiten het kader van de tekstbubbel verschijnt.

Nog aparter is dat deze bug van iOS 11 al maandenlang bekend is. De software van het bedrijf uit Cupertino lijkt echter zo vol te zitten met bugs, dat dit animatieprobleempje verhelpen niet bovenaan het lijstje staat.

Tech-expert Chris Pirillo heeft de animatiebugs van iOS jarenlang bijgehouden, en de lijst is vrij groot te noemen. Pirillo meldt dat de soepelheid sinds iOS 7 flink achteruit is gegaan. Problemen zoals framedrops zijn tegenwoordig normaal, iets waar voorheen alleen Android last van had.2 reacties

hahaha! sukkels! verkoop die aandelen nu je nog kunt! retourneer je iOS aankopen! koop een fitbit, chromecast, pixel en veeg je kont af met Apples recentere troep.

Of niet. jouw keuze, ben je natuurlijk vrij in.
“Nadat het ontwikkelaarsteam keer op keer er niet in slaagde om deze technologie in har nieuwe toestellen kreeg..”

“…iets waar voorheen alleen Android last had.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).