‘iOS 13 alleen beschikbaar voor iPhone 7 of nieuwer’

Auteur: , 3 Reacties
Wat hebben deze iDevices met elkaar gemeen?

Of het waar is?

Apple blijft oudere toestellen doorgaans lang ondersteunen, maar het is in één klap gebeurd met de iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Deze toestellen draaien nog wel iOS 12, maar als de geruchten kloppen, dan zul je voor iOS 13 minimaal een iPhone 7 moeten hebben.

Dat meldt het Israëlische The Verifier, een relatief onbekende bron als het gaat om Apple-nieuws. Apple zou volgens de website ook niet langer ondersteuning bieden voor de iPod Touch (6e generatie), iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air en iPad Air 2. Kortom: als dit waar is, moeten we allemaal een nieuw iDevice kopen.

Verder zou Apple overwegen om bepaalde iOS 13-features alleen beschikbaar te maken voor de nieuwste toestellen, zoals de iPhone Xs. Dat zou zomaar eens door het hoofd van Tim Cook kunnen spoken, die toch een manier moet vinden om de iPhone-verkopen weer een beetje op te krikken. De CEO staat behoorlijk onder druk nu Apple de ene na de andere winstwaarschuwing uit moet sturen.3 reacties

Ik zie dat vooral de 5S nog veel (zakelijk) wordt gebruikt. Dat zal een hard gelag zijn voor de eigenaren, want die komen op mij over als mensen die behoorlijk verknocht zijn aan deze telefoon, en daarom de vervanging steeds hebben uitgesteld.
@rrrobert: Je bedoeld de SE denk ik? die heeft de specs van de 6S.
Fijn ding de SE gebruik hem ook nog steeds, heerlijk handzaam.
@timcook: icanhaz SE2?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).