iOS 13 krijgt feature die we allemaal willen hebben

iPhones
Eindelijk!

Je hoort er niet bij als je mobiele besturingssysteem niet de beschikking heeft over een Donkere Modus. Google heeft een dark mode app uitgebracht voor Android en ook Apple werkt aan een dark mode.

De dark mode van Apple komt naar iOS 13, aldus 9to5Mac. In juni zal Apple de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem aankondigen en de release is dit najaar. Het hebben van een dark mode brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen ziet het er soms toffer uit, het werkt ook prettiger in een donkere omgeving of als je ’s avonds in bed ligt. Volgens de berichtgevingen werkt de feature gelijk aan dark mode op macOS. Dit betekent dat er een donkere skin geactiveerd kan worden voor de menu’s, maar apps moeten wel de functie van Apple gaan ondersteunen om ook over te gaan in die donkere modus.

Steeds meer apps introduceren een eigen Dark Mode binnen de applicatie, maar zo’n modus voor bijvoorbeeld iOS hebben we tot op heden nog niet gezien. Daar gaat dus met iOS 13 naar alle waarschijnlijkheid verandering in komen. Eindelijk zouden we bijna zeggen. Het heeft even geduurd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *