iOS 7.1: de visuele wijzigingen in beeld

iOS 7.1: de visuele wijzigingen in beeld
De wijzigingen in iOS 7.1 zijn voornamelijk met het oog waar te nemen. Benieuwd welke dat zijn? We hebben ze op een rijtje gezet.

Met de update van iOS 7 naar iOS 7.1 zijn er geen spectaculaire wijzigingen in het besturingssysteem. Toch zien we via Pocketlint een aantal noemenswaardige veranderingen:

Carplay
De Apple-applicatie voor in de auto is al een tijdje in ontwikkeling en iOS 7.1 laat je er nu van proeven. Met Carplay verbindt de iPhone zich met het display van de auto. Hiermee kun je via het display bellen, navigeren en gebruik maken van Spotify. Het spraakgestuurde Siri luistert overigens nog niet naar een Nederlandse stem.

[gv data=”M5OZMu5u0yU”][/gv]

Unlocken/uitschakelen
Het unlocken en uitschakelen van je iPhone ziet er nu iets anders uit. De animatie wordt wat feller en langzamer weergegeven. Ook zien we een ander icoontje bij het ‘uitsliden’.

[gv data=”zF2z9qp-hV8″][/gv]

Inkomende oproep
Bij een inkomende oproep geeft je iPhone met iOS 7.1 een opneem- en ophangknop weer. Het sliden om op te nemen is hiermee verleden tijd. Ook de rechthoekige buttons in iOS lijken steeds meer te verdwijnen.

iOS 7.1 opnemen

Achtergrond stilzetten
iOS 7.1 geeft de mogelijkheid om je bewegende achtergrond stil te zetten. Blijkbaar werden een aantal iPhone-gebruikers letterlijk ziek van de bewegingen.

iOS 7.1 wallpaper

Agenda
In de agenda kun je nu een dag selecteren en onderaan de kalender zien welke afspraken er die dag staan.

iOS 7.1 agenda

Apple beweert tevens dat de vingerafdrukscanner is verbeterd met iOS 7.1. Hiermee kan de gebruiker nu vijf verschillende vingerafdrukken opslaan. Verder is bij het fotograferen nu altijd te zien of de camera gebruik maakt van de flitser en de hdr-stand kan standaard aangezet worden.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *