iOS 7 Beta 3 is vandaag over houdbaarheidsdatum heen

iOS 7 over datum
De afgelopen tijd hebben wij een tipje van de sluier van iOS 7 opgetild, maar velen willen het liever gebruiken dan er over lezen. Voor degenen die geen geduld hebben om tot 10 september te kunnen wachten is er altijd de betaversie. Maar niet veel lijken te weten dat Apple de software van een houdbaarheidsdatum voorziet.

Officieel mogen alleen geregistreerde developers de beta’s installeren en gebruiken. Apple gaat hier bij vanuit dat het niet om een telefoon gaat die dagelijks gebruikt wordt, maar eerder om software op te kunnen testen, zodat deze bij release al meteen goed werkt. Veel mensen weten daarentegen toch zo’n versie te bemachtigen en installeren deze op hun eigen, dagelijks gebruikte telefoon.

Om te voorkomen dat developers nog met oude versies testen deactiveert de software automatisch en moet deze geupdate worden naar een nieuwer exemplaar (of downgraden naar iOS 6). Voor niet-developers is het sinds beta 3 niet meer mogelijk om nieuwere versies te bemachtigen, en al die mensen hadden vandaag dus een niet-werkende iPhone.

Hoe zit het dan met de andere beta’s? Hieronder een lijstje met de datums waarop deze gedeactiveerd worden:

    iOS 7 beta 1: 24 juli 2013
    iOS 7 beta 2: 8 augustus 2013
    iOS 7 beta 3: 29 augustus 2013
    iOS 7 beta 4: 12 september 2013
    iOS 7 beta 5: 6 oktober 2013
    iOS 7 beta 6: 6 oktober 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *