iOS 8.1-beta verraadt Apple Pay en Touch ID voor iPad

iOS 8.1-beta verraadt Apple Pay en Touch ID voor iPad
Na de vele negatieve berichten en bugs waar gebruikers last van hadden, is er nu positiever nieuws over iOS 8 te melden. Nieuws waardoor je misschien wel weer enthousiast wordt over het nieuwe besturingssysteem van Apple.

In de beta versie van iOS 8.1 zijn een aantal codes te vinden, die vermoedelijk verwijzen naar Apple Pay en Touch ID voor de iPad. Volgens MacRumors luiden de codes als volgt: ‘Pay with iPad using Touch ID’ en ‘With Apple Pay, you no longer need to type card numbers and shipping information.’

Developer Hamza Sood twitterde een aantal screenshots van zijn bevindingen over de codes in iOS 8.1. Volgens hem zou de beta-code over Apple Pay verwijzen naar het doen van in app-aankopen op de iPad. Sood meldt ook dat het niet hoeft te betekenen dat de nieuwe iPads worden voorzien van de NFC-technologie.

https://twitter.com/hamzasood/status/516769234748440576

Apple Pay is voor zover alleen nog maar gepresenteerd voor de iPhone 6 en Apple Watch, maar het ziet er naar uit dat de volgende generatie iPads ook worden uitgerust met een Touch ID. Apple Pay wordt naar verwachting in oktober gelanceerd.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *