iOS 8 downloaden voor iPhone, iPad en iPod

Auteur: , 1 Reactie

iOS 8, de eerste grote update van het mobiele besturingssysteem sinds iOS 7, is vandaag onthuld in San Francisco. Dit is wat je moet doen als je er direct mee aan de gang wilt.

Meteen iOS 8 downloaden

Traditiegetrouw onthuld Apple eerst altijd een bètaversie van het besturingssysteem. Deze zijn doorgaans niet erg stabiel, want apps crashen vaak en de accu loopt doorgaans snel leeg, maar voor ontwikkelaars van apps en andere software broodnodig om alvast wegwijs te worden in het systeem. Tegen de tijd dat de consumentenversie van iOS 8 uitkomt – in de herfst van 2014, waarschijnlijk in september – hebben developers genoeg tijd gehad om apps aan te passen of nieuwe functionaliteiten te implementeren.

Developer-account

Je kunt je gratis inschrijven als developer op deze site. Let wel; om daar ook daadwerkelijk iOS 8 te kunnen downloaden, moet je óók ingeschreven zijn voor het iOS Developer Enterprise Program. En dat kost 99 dollar per jaar.

Heb je een lidmaatschap? Klik dan hier om iOS 8 bèta 1 te downloaden.

iOS 8 downloaden voor iPhone, iPad en iPod

iOS 8 is beschikbaar voor de iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod Touch (5e generatie), iPad 2, iPad met Retinascherm, iPad mini en iPad mini met Retinascherm.

Lees ook: 8 dingen die je moet weten over iOS 8.

iOS 8 downloaden voor iPhone, iPad en iPod1 reactie

Nooooooo, niet meer voor de iPhone 4.. Ik ga het trouwe beestje verkopen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).