iOS 9.1 nu te downloaden voor iPhone, iPad en iPod

iOS 9.1 nu te downloaden
Apple heeft vanavond iOS 9.1 vrijgegeven voor de iPhone, iPad en iPod Touch, dus iOS-gebruikers kunnen iTunes weer aanslingeren.

iOS 9.1 is een vrij eenvoudige update, met enkele kleine verbeteringen. Zo zijn er nieuwe emoji’s te downloaden, zodat je voortaan ook middelvingers en kaasblokjes naar je vrienden kunt sturen. Verder stopt de iPhone 6s voortaan automatisch met filmen als je je telefoon laat zakken tijdens het maken van Live Photos.

De iOS 9.1-update is niet alleen belangrijk voor bestaande Apple-devices, maar ook voor nieuwe producten. De nieuwe Apple TV en de iPad Pro zullen namelijk ook op deze versie van het besturingssysteem draaien. Mocht je willen updaten, dan kan dat via iTunes of via de Update-functie op je iDevice.

Nog geen reacties

        • @carsandmore: Ja, er zijn inderdaad ook nog mensen die alleen bellen en sms’en met een Iphone.

          De meesten hebben regelmatig de taak om data te schuiven (online storage) of te deleten om maar de smartphone te kunnen blijven gebruiken en bij updates komen ze dan vaak in de problemen.

          Dit verzin ik niet hoor, er staan websites VOL over dit issue. Voorbeeld:

          http://www.iculture.nl/gids/ios-updates-veel-ruimte-nodig/

          Nogmaals, er zijn altijd mensen die 16Gb genoeg vinden, net zoals er ook nog steeds mensen zijn die genoeg hebben aan een 3310. De meerderheid heeft er niet genoeg aan en dat vind je overal terug.

          • @turbobrick: ik snap je punt haha maar ik doe ook meer dan alleen bellen en sms’en… Wil er mee zeggen dat deze update niet veel verbruikte ongeveer 370mb. Maar indd de een heeft er genoeg aan en de ander niet.

          • @turbobrick: 16gb iPhone 6 1500 foto’s en 25 apps incl gta sa en ik kom (tot nu toe) niks te kort (ik gebruik wel icloud natuurlijk). Ik denk dat het wel vervelend gaat worden op lange termijn.

          • @brabander: gebruik van Icloud is dus je data elders opslaan en dus niet lokaal.

            Ga eens op vakantie (en dan vrijwel altijd geen dik breedband internet) en gebruik die geweldige camera eens waarvoor die gemaakt is, mooie foto’s en tenminste HD filmpjes (4K op de 6S) en je bent na een paar dagen klaar met je Iphone.
            Mind you dat je slechts 11.4GB over hebt als je hem kaal aanzet. Dat is vandaag de dag niet heel veel, hoe je het ook bekijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *