iOS 9 jailbreak uitgebracht: dit moet je weten

Auteur: , 4 Reacties
iOS 9 jailbreak uitgebracht: dit moet je weten

Jezelf bevrijden van Apple's restricties. Het kan nu ook met iOS 9.

Het is Team Pangu gelukt om een maandje na de lancering iOS 9 te kraken. Het werkt op alle iDevices met iOS 9, dus ook de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Met de jailbreak is het mogelijk om de restricties van Apple te omzeilen en software van buiten de App Store te installeren.

De jailbreak-software is als vanouds gratis te installeren, echter momenteel alleen nog voor Windows beschikbaar. Het is nog niet bekend wanneer de Mac-versie verschijnt.

Mocht je ermee aan de slag gaan; Pangu raadt aan om eerst de ‘Zoek mijn iPhone’-functie en de toegangscode uit te schakelen. Daarmee wordt de kans op een succesvolle installatie wat groter. Meer daarover op de site van Pangu. Breekse!4 reacties

Chineze hack software installen …. Ja dat moet je vooral doen.
Jailbreaken is sowieso zo 2012. Een hoop zaken zijn inmiddels in IOS toegevoegd en heeft een jailbreak met alle nadelen nog maar weinig meerwaarde. Tenminste veel minder meerwaarde als pak hem beet 2012.
@turbobrick: Voorheen deed ik mijn iPhone ook altijd zo snel mogelijk jailbreaken vanwege de handige tweaks. Maar wat je zegt kopt. De jailbreaks zijn tegenwoordig niet bepaald van een betrouwbare bron en de meerwaarde is er door verbeteringen in iOS nog nauwelijks.
@Dennis: Om maar niet te spreken over problemen met je garantie als er wat mee is…
@406_v6: En dit valt makkelijk te omzeilen door ‘m via DFU opnieuw te installeren met iTunes

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).