‘iOS7 voor de iPad komt later pas’

iOS7 wordt ondersteund, maar komt pas later
Er zijn steeds meer tekenen dat het nieuwe besturingssysteem van Apple, iOS 7, niet tegelijk op alle apparaten wordt uitgerold. De iPad en iPad Mini moeten waarschijnlijk even wachten.

Dit zeggen veel developers die merken dat iOS7 voor de iPhone vele malen soepeler en beter draait dan die voor de iPad. Dit zou erop kunnen duiden dat deze achterloopt in ontwikkeling ten opzichte van zijn kleinere stalgenoot.

Dit is niet de eerste keer dat Apple onderscheid aanbrengt tussen de iPad-reeks en de iPhone/iPod Touch. Ook iOS 6 kwam in twee golven. Het zou Apple de tijd geven voor de iPad alle problemen glad te strijken die opkomen met de iPhone-release. Voor de wachtrijen bij AppleCare zal het goed zijn om eerst het ene gedeelte te laten updaten, en daarna pas het andere gedeelte.

Desalniettemin is het naar voor iPad-eigenaren om te moeten toekijken hoe mensen met een iPhone al van het mooie nieuwe systeem kunnen genieten terwijl zij knarsetandend moeten wachten. Alhoewel, hoeveel mensen zullen zo’n tablet hebben en dan niet ook een iPhone er naast?

Nog geen reacties

  1. Ik ben benieuwd hoe goed het op de iPhone gaat draaien. Ik heb die iOS 7 al een tijd en het word wel een beetje beter, maar nog lang niet goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *