iPad-bezitters kampen met problemen na update iOS 9.3

iPad 2
Opnieuw lijkt een Apple update niet geheel vlekkeloos te verlopen voor bezitters van een iOS-apparaat.

Bezitters van een iPad krijgen diverse foutmeldingen in beeld. Het probleem zou vooral voorkomen bij eigenaren van een iPad 2. Op het Apple Support forum zijn er inmiddels veel draadjes geopend met meldingen over problemen. De update binnenvissen via iTunes op een Mac lijkt nu als tijdelijke oplossing te fungeren. Maar lang niet alle iPad-bezitters beschikken over een Mac. Een andere noodzakelijke methode is het compleet herstellen van de tablet. Als je geen back-up hebt zijn wel al je bestanden weg.

iOS 9.3 kan zoals gebruikelijk over-the-air worden geïnstalleerd. Dat gaat prima op de iPad 2, alleen bij het activeren van de nieuwe software lijkt de tablet te blijven hangen. Op het Apple-forum zijn er meldingen van mensen die na 24 uur nog steeds met een hangende iPad kampen. Het beeld blijft haken bij de activatie-stap. Apple heeft nog geen commentaar geleverd.

2 reacties

  1. Meatpuppet, Dit is dus wat ik bedoelde ….

    Men vind mij dan een zeikerd en anti Apple maar ik kom wel met feiten en waarheden.
    Ook nu wederom zichtbaar.

    Kortom, WACHTEN met updates, zeker als alles prima werkt. Waarom een risico lopen als je een paar weken later gewoon ook kan updaten en bij Apple dan vaak de issues reeds verholpen zijn.

  2. Mijn iPad 2 geeft als foutmelding”geen verbinding met internet” Kan ik de update met mijn mac binnenvissen en overzetten op mijn ipad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *