iPad livestream: zo bekijk je het Apple Event

Apple-iPad-Event
Vanavond om 19:00 is het tijd voor een nieuw Apple Event, waarbij hoogstwaarschijnlijk de iPad centraal staat. Op deze manier mis je er niks van.

Iedereen kan de livestream van het evenement vanavond zelf volgen, als ze maar de Safari browser gebruiken. Uiteraard zitten alle eigenaren van Mac OS X of apparaten die op iOS6 of hoger draaien er warmpjes bij. Dat geldt ook voor de mensen met een Apple TV, waarop het event ook te zien is.

Chrome- en Firefox-extensie
Net zoals bij het iPhone 6 evenement in september is er ook een manier om de stream te volgen via Chrome en Firefox. Alles wat je daarvoor moet doen is een extensie downloaden via deze link, zodat je jouw ‘user agent settings’ met een druk op de knop verandert.

Laten we alleen hopen dat Apple vanavond haar zaakjes beter op orde heeft dan tijdens het iPhone 6 event, toen we vaker tegen een vastgelopen stream aankeken dan dat U2 die avond albums uitdeelde.

De kans is groot dat we vanavond zowel de iPad mini 3 als de iPad Air 2 te zien krijgen. Deze twee nieuwe tablets lekte Apple namelijk gisteren zelf uit door een handleiding online te zetten voor iOS 8.1.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *