‘iPad Pro in november verwacht’

iPad Pro in november gelanceerdDe geruchten over een grotere iPad, genaamd de iPad Pro, doen nu al een tijdje de ronde. Apple heeft de lancering van de 12.9-inch tablet meerdere malen verschoven, maar het lijkt erop dat ‘ie in november eindelijk gepresenteerd wordt.

De iPad Pro moet de steeds verder krimpende tabletmarkt uit het slop halen, maar het lijkt er niet op dat Apple veel risico’s wil nemen. De techgigant zou dan ook rustig beginnen met de productie van de tablet. Verschillende bronnen hebben aan DigiTimes laten weten dat leveranciers vanaf september onderdelen gaan leveren. De bedoeling is uiteindelijk dat Foxconn het apparaat in elkaar zet.

Tim Cook heeft de iPad in de afgelopen maanden meerdere keren verdedigd. Volgens hem is er genoeg ruimte om de tabletmarkt verder te laten groeien. Dat kan enerzijds met nieuwe producten en anderzijds met nieuwe functionaliteiten. Eerder dit jaar liet het techbedrijf een nieuwe iOS 9-functie zien voor de iPad: het split-screen. Apple gaf toen geen hints over de lancering van een grotere iPad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *