iPhone 12 5G eet nu al kaas van brood iPhone 11 Pro

De iPhone 12 5G zou de iPhone 11 Pro in de weg zitten
De productie van de iPhone 11 Pro zou bijgesteld zijn vanwege de iPhone 12 5G.

Geruchten over de iPhone 12 die pas in 2020 uit zal komen beginnen langzaam binnen te druppelen. Doorgaans zou je stellen dat grote bedrijven die dingen zelf lekken om pre-announcement al wat hype te genereren, maar in Apple’s geval blijkt dat de geruchten rondom een 5G iPhone lijken de huidige line-up juist kwaad te doen.

Dat meldt Rosenblatt-analist Jun Zhang (via: 9to5mac) in reactie op de productie van de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Die twee toestellen zouden namelijk in het komende kwartaal 25% minder geproduceerd worden. Ook in maart zou de productie van de twee grootste iPhone 11-modellen met een kwart verlaagd worden.

Volgens de analist heeft dit alles met de aankomende introductie van 5G te maken. Zoals uit het in de intro gelinkte artikel blijkt komt 5G in de vorm van onder andere een iPhone. Ook veel andere smartphonemerken stappen langzaam van 4G over naar 5G. Maar in realiteit is de snellere cellulaire nog ver van de praktische realiteit verwijderd.

Dat spoort Morgan Stanley-analist Katy Huberty (via: StreetInsider) aan om juist te stellen dat het goed gaat met de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max. Volgens haar zou de productie niet aangetast worden door de iPhone 12 en het zou daarnaast juist ontzettend goed gaan met de iPhone 11-line-up.

Het is altijd lastig in te schatten hoe het gaat met specifieke modellen van Apple omdat het miljardenbedrijf geen verkoopcijfers meer bekend maakt. Nou ja, tenzij het ontzettend goed gaat en

Lees ook: Analist: iPhone 11 vermorzelt iPhone XR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *