iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro: goed nieuws en slecht nieuws

iPhone 12 Pro

Vooruitlopend op de presentatie hebben we goed en slecht nieuws over de iPhone 12 Pro.

Morgen, op 15 september, presenteert Apple haar iPhone 12 serie. Voorafgaand aan een presentatie wordt er altijd veel gelekt en dat is deze keer niet anders. De insiders delen nu informatie die zowel goed als slecht nieuws voor de iPhone 12 Pro betekenen.

Slecht nieuws voor iPhone 12 Pro

Sinds de iPad Pro een verversingssnelheid van 120 Hz had ging het gerucht dat Apple deze optie ook zou bieden op de Pro (MAX) edition van de iPhone 12. Er leken bewijzen voor te vinden en het zou ook bepaalde features, zoals de Apple Pencil, beter kunnen laten functioneren. Uit leveranciershoek kwam al snel de informatie dat Apple het proces zo had ingericht dat men de keuze voor een 120 Hz verversingssnelheid tot op het laatste moment kon uitstellen. Apple brengt immers alleen innovaties als zij zeker weet dat deze 100% werken. Klaarblijkelijk is dat nog niet het geval, want de bekende insider Jon Prosser Tweette dat deze optie (toch) niet naar de iPhone 12 komt.

https://twitter.com/jon_prosser/status/1304492230632181760?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1304492230632181760%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.slashgear.com%2Fiphone-12-pro-might-not-have-120hz-promotion-display-after-all-13637866%2F

Goed nieuws voor de iPhone 12 Pro

Gelukkig is er ook wat goed nieuws te melden. Een andere insider wist namelijk de hand te leggen op een filmpje van het chassis van de komende iPhone 12 Pro.

Zoals deze insider deelt lijkt het er inderdaad op dat we LIDAR-cameratechnologie kunnen verwachten. Hoewel we, als we ervan uitgaan dat dit inderdaad het definitieve chassis is, kunnen concluderen dat het ontwerp van de camerazetting verschilt van eerdere renders. Toch was ook ten tijde van de renders al sprake van LIDAR. De insider gaf (nog) geen filmpje van de voorzijde vrij, dus wellicht geven deze renders je een voorproefje.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het is al zeker dat deze serie smartphones vertraagd zal zijn, maar we verwachten morgen definitief te horen wanneer we de nieuwste serie kunnen kopen. Volgens geruchten komt de 6.1 inch-versie van de iPhone 12 Pro het snelst op de markt. Men is echter volgens Prosser pas vorige week gestart met massaproductie. Als dit klopt moeten we vast wat langer wachten. Hoe dan ook, morgen weten we meer. Ook weten we al zeker dat het eerste type iPhone 12 in oktober in de winkel zal liggen.

Bron: Slashgear

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *