‘iPhone 12 Pro krijgt iPad-onderdelen’

iPhone 12 iPad

Apple moet creatief doen om ervoor te zorgen dat de iPhone 12 op tijd bij klanten komt en dat betekent shoppen van de iPad-rekken.

Met de feestdagen in aantocht zullen de orders zich opstapelen voor de nieuwe iPhone 12. De verwachting werd al uitgesproken dat de nieuwe smartphone van Apple een verkoophit gaat worden. Maar ja, de vraag kan dan wel enorm zijn. Je moet natuurlijk wel kunnen leveren als Apple zijnde. En juist hier lijken er problemen te spelen voor de Amerikaanse techgigant.

Apple kan niet een afwachtende houding hebben. En omdat de iPhone enkele onderdelen deelt met de iPad, is Apple gaan shoppen bij dit andere product van ze. Dat schrijft Nikkei Asia Review. Onder andere chips en LiDAR componenten worden van de iPad-stal gebruikt voor de productie van de iPhone 12 Pro. De Aziatische krant beroept zich op twee bronnen.

Deze keuze van Apple voor de iPhone 12 productie is niet zonder gevolgen voor de iPad. De maatregel heeft een effect op twee miljoen iPads die van de productieband moeten rollen. Verder laat de info los dat Apple 20 miljoen exemplaren van de iPhone 11, iPhone SE en iPhone XR extra gaat bijbestellen om te voorkomen dat winkels met lege schappen komen te zitten dit najaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *