iPhone 12 Pro Max lek brengt nieuwe info naar boven

iPhone 12 Pro Max lek brengt nieuwe info naar boven

De nieuwe iPhones, waaronder de iPhone 12 Pro Max, komen steeds dichterbij en dit nieuwe lek komt met verse informatie.

Wel of geen 120Hz display voor de iPhone 12 Pro Max. Dat is nu zo’n beetje de vraag. Eerdere geruchten wezen erop dat Apple zijn zaakjes niet op orde zou hebben en dat de 12 Pro-modellen het moesten stellen met maar 60Hz.

Nieuwe gelekte informatie laat zien dat Apple wel degelijk 120Hz gaat aanbieden op de iPhone 12 Pro Max. De info is afkomstig van de doorgaans betrouwbare Jon Prosser. In de software van de iPhones zijn verwijzingen naar 120Hz opgedoken. Tegelijkertijd zijn er ook testmodellen die niet over een 120Hz display beschikken. Het is dus niet hardgemaakt dat de iPhone 12 Pro Max inderdaad geleverd gaat worden met een 120Hz display.

[bbmediaclip clipID=”3895140″ playout=”apparata_yt” autoplay=”true”]

Het iPhone 12 Pro Max lek laat ook zien dat de smartphone LiDAR technologie krijgt. Deze techniek helpt de camera met de auto focus. Aan de hand van lasers kan de afstand nauwkeurig worden ingeschat. Filmen gaat in 4K op 120 FPS of 4K met zelfs 240 FPS.

FaceID krijgt volgens Prosser ook een update met de iPhone 12 Pro Max. Het zou sneller werken en gezichten ook vanaf meerdere hoeken kunnen herkennen. Zo hoef je niet strak naar de iPhone te kijken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *