iphone 12

Dit kun je van de iPhone 13 verwachten

iphone 12

Kan je niet beter wachten op de iPhone 13 en de iPhone 12 overslaan?

De iPhone 12 is, zoals we weten, vertraagd. Ondertussen komt er steeds meer info over de iPhone 13 vrij. Vraag is of de iPhone 12 nog wel de moeite waard is.

Dit kun je verwachten van de iPhone 13

Een van de kritiekpunten op de iPhone 12 is dat er geen versie met 120 Hz verversingssnelheid komt. Analist Ross Young geeft aan dat dit voor de iPhone 13 (Pro) anders zal zijn. Dit toestel zal worden voorzien van een 120 Hz Pro Motion beeldscherm, waarbij je de verversingssnelheid kunt variëren.

Ook komt er voor de iPhone 13 Pro en Pro Max een Time of Flight sensor om de cameravoering uit te breiden. Alle 4 de versies zullen geschikt zijn voor 5G en op alle versies voegt men Face ID toe.

Hoeveel versies van de iPhone 13 komen er?

Volgens Young komen er 4 versies: de mini met beeldscherm van 5,42 inch, de iPhone 13 (beeldscherm 6,06 inch), de Pro (met eveneens een beeldscherm van 6,06 inch) en tot slot de Pro Max met groot beeldscherm van 6,67 inch.

Als extra weet hij te melden dat de iPhone SE pas begin 2022 een opvolger krijgt.

Het hele bericht van Young zie je hier:

Heeft het nog zin om een iPhone 12 te kopen?

Er zijn natuurlijk altijd hardliners die niet kunnen slapen als het nieuwste speeltje van Apple aan hen voorbij gaat. Ook is nog niet bekend hoe de iPhone 12 er definitief uit zal zien en welke functies er zijn en tot slot blijven de onthullingen van Young natuurlijk geruchten.

Toch lekken er steeds meer details uit die erop wijzen dat de iPhone 13 een hele verbetering wordt ten opzichte van de iPhone 12. Ook qua uiterlijk lijkt er een upgrade in de maak. Hoe langer men de release van de iPhone 12 uitstelt, hoe groter de kans is dat mensen een concreet beeld krijgen van de iPhone 13 en dus even wachten met bestellen. Kortom een snelle onthulling van de iPhone 12 zou in het voordeel van Apple zijn.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *