Dit zijn 5 Android alternatieven op de iPhone 13

‘iPhone 13 nog duurder dan iPhone 12’

'iPhone 13 nog duurder dan iPhone 12'

Hou er sterk rekening mee dat de iPhone 13 duurder gaat zijn in vergelijking met de huidige iPhone 12.

Dit najaar verschijnt er weer een nieuwe iPhone op de markt. De iPhone 13, met verbeteringen aan het display, camera en natuurlijk de processor. Een update met betrekking tot het ontwerp hoef je niet te verwachten. Dat zal pas naar verwachting in 2022 volgen met de iPhone 14.

iPhone 13 duurder

Wat je wel kunt verwachten met de iPhone 13 is dat de smartphone in elk geval duurder gaat zijn dan de iPhone 12. Dat beweert processorfabrikant TSMC via DigiTimes. Reden daarvoor is de chiptekorten die momenteel spelen in de wereld. Meerdere industrieën hebben daar nu last van. Of je nu een smartphone maakt of een auto. Tekorten spelen overal. Het produceren van chips is daardoor ook duurder. Die prijsstijging zal Apple doorberekenen aan de consument volgens de processorfabrikant. Dat betekent dat jij en ik meer moeten betalen voor die iPhone 13. Mocht je er eentje overwegen natuurlijk.

De huidige iPhone 12 begint bij 812,10 euro voor de mini. Een stapje daarboven zit de iPhone 12 voor 912,10 euro. Het duurste model is de iPhone 12 Pro Max die met 512 GB maar liefst 1.612,10 euro kost. Verwacht dus dat de nieuwe iPhone 13 iets duurder gaat zijn dan de genoemde bedragen. Aangezien de iPhone 12 mini een niet al te groot succes was hoef je van dit model ook geen opvolger te verwachten.

Nog geen reacties

  1. Sorry dat ik het zeg, maar je bent toch echt inmiddels volledig hersenloos als je NU NOG STEEDS een iphone koopt. Wat is er dan in Godsnaam aan de hand met je.

    Voor de helft van het geld wat je voor een iphone neertelt heb je een veel meer functionele, beter werkende, meer veilige en prive Android smartphone. Geen Apple die je foto’s 24/7 scant op je smartphone.

    Laten we het dan nog maar helemaal niet hebben over een S21 Ultra, een Z-Fold of een Z-flip want die lopen inmiddels 3 jaar voor op iphones. Vergeleken met dit trio kan de iphone 13 straks direct al het museum in.

    Ongelooflijk!

    • Ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn die menen dat het zinvol is een Android versus iPhone strijd te voeren. Daar waren we toch al lang klaar mee? Een Android telefoon neem je omdat die goedkoop is, je vaak een nieuwe koopt (want er zijn weinig updates) en je privacy niet zo belangrijk vindt want het draait allemaal om gepersonaliseerde advertenties van Google. De specificaties van Android telefoons zijn veel beter maar de prestaties ongeveer gelijk vanwege de niet zo efficiënte software architectuur van Android. Een iPhone neem je vanwege de langere ondersteuningsduur, vanwege de hogere kwaliteit van de inhoud van de appstore, vanwege meer privacy omdat er geen advertentieverkoper bij betrokken. En voor beide geldt als je eenmaal vast zit in het eco systeem is een overstap een dure lastige grap die je niet gaat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *